As a Chef De Rang, you will be responsible for the organization and coordination of the team, attendance to the guest and clients of the Restaurant. Specifically, you will be responsible for performing the following activities at the highest standards:
- Distribute tables and tasks to team members
- Request to the Cooperative Company the necessary number of cooperate members, according to demand
- Identify the sector operational necessities and inform the supervisor
- Follow up the procedures according with the check list
- Coordinate the work of all team members, in order to maintain the constant quality of the service
- Performs the transfer of goods and materials across sectors
- Support the supervisor on bureaucratic issues and team development
- Track Food and Beverage monthly inventories
Contratto di lavoro: Tempo pieno
Retribuzione: €1.141,87 - €2.263,95 al mese
Benefit:
- Mensa aziendale
- Orario flessibile
- Supporto allo sviluppo professionale
Disponibilità:
- Turnazioni
Retribuzione supplementare:
- Quattordicesima
- Straordinario
- Tredicesima
Possibilità di pendolarismo/trasferimento:
- 22020 Torno, CO: Poter raggiungere agevolmente la sede lavorativa o avere intenzione di trasferirsi prima di iniziare il lavoro (Obbligatorio)
Esperienza:
- chef de rang: 2 anni (Obbligatorio)
Lingua:
- inglese (Obbligatorio)
- Tedesco (Obbligatorio)
- Russo (Obbligatorio)
- Italiano (Obbligatorio)
Data di inizio prevista: 21/04/2025
📌 Chef de Rang
🏢 Hotel Ristorante Glavjc
📍 Torno