Join to apply for the Chef de Rang - Cameriere - Milan Marriott Hotel role at RUSSOTTI GESTIONI HOTELS S.p.A.
Overview
Entra a far parte del team del Milan Marriott Hotel e porta la tua esperienza di servizio al livello successivo. Russotti Gestioni Hotels sta cercando uno Chef de Rang talentuoso e motivato, pronto a garantire un servizio impeccabile e a contribuire all\'esperienza straordinaria dei nostri ospiti.
Responsibilities
* Accogliere e accompagnare gli ospiti ai tavoli con cortesia e professionalità.
* Presentare il menu e fornire consigli sui piatti e sulle bevande, rispondendo alle domande degli ospiti in modo competente.
* Prendere le ordinazioni e comunicarle accuratamente alla cucina.
* Servire cibi e bevande in modo tempestivo e impeccabile.
* Gestire eventuali richieste particolari o allergie alimentari degli ospiti.
* Supervisionare e coordinare il lavoro del Commis de Rang, assicurando un servizio fluido ed efficiente.
* Mantenere l\'area di lavoro pulita e ordinata, rispettando rigorosamente gli standard igienico-sanitari.
* Collaborare con il team di sala e di cucina per garantire la soddisfazione degli ospiti e risolvere eventuali problematiche, svolgendo qualsiasi attività in sala: colazioni, pranzo, cena e banchetti.
* Assicurare che i tavoli siano apparecchiati e presentati in modo impeccabile.
* Partecipare alla formazione dei nuovi membri del team di sala.
Responsibilities (English)
* Greet and accompany guests to their tables with courtesy and professionalism.
* Present the menu and provide advice on dishes and beverages, competently answering guests' questions.
* Take orders and accurately communicate them to the kitchen.
* Serve food and beverages promptly and impeccably.
* Manage any special requests or food allergies of guests.
* Supervise and coordinate the work of the Commis de Rang, ensuring smooth and efficient service.
* Maintain a clean and organized work area, strictly adhering to hygiene and sanitary standards.
* Collaborate with the dining and kitchen teams to ensure guest satisfaction and resolve any issues, being able to handle any activity in the dining room: breakfasts, lunches, dinners and banquets.
* Ensure tables are set and presented impeccably.
* Participate in training new members of the dining team.
Required Qualifications
* Esperienza significativa in una posizione di Chef de Rang, preferibilmente in hotel o ristoranti di alto livello.
* Provvedere al servizio dei cibi, alla porzionatura e al taglio delle pietanze e alla cura di piatti particolari.
* Conoscenza delle tecniche di servizio e delle norme igienico-sanitarie.
* Ottime capacità di comunicazione e interazione con i clienti.
* Capacità di lavorare in un ambiente dinamico e sotto pressione.
* Eccellenti capacità organizzative e di gestione del tempo.
* Conoscenza ottima della lingua inglese e di un`altra lingua straniera.
Required Qualifications (English)
* Significant experience in a Chef de Rang position, preferably in high-level hotels or restaurants.
* Ability to serve food, portions and carve dishes, and handle special dishes.
* Knowledge of service techniques and hygiene standards.
* Excellent communication and customer interaction skills.
* Ability to work in a dynamic environment and under pressure.
* Excellent organizational and time management skills.
* Excellent knowledge of the English language and another foreign language.
Desired Skills
* Passion for hospitality and dedication to service excellence.
* Strong customer orientation and ability to anticipate their needs.
* Teamwork and leadership skills, establishing and maintaining open and collaborative relationships with colleagues.
* Knowledge of current trends in the restaurant industry and modern techniques.
* Communication skills and ability to follow instructions.
Desired Skills (English)
* Passion for hospitality and dedication to service excellence.
* Strong customer orientation and ability to anticipate their needs.
* Teamwork and leadership skills, establishing and maintaining open and collaborative relationships with colleagues.
* Knowledge of current trends in the restaurant industry and modern techniques.
* Communication skills and ability to follow instructions.
Note
Italian: Precisiamo che per la posizione di cui sopra non verrà fornito alloggio. Si prega di inviare il proprio cv, corredato di foto e autorizzazione al trattamento dei dati personali ai sensi del Regolamento Generale sulla Protezione dei Dati Personali UE 2016/679, al seguente indirizzo mail:, citando nell\’oggetto la posizione per cui ci si candida.
English: Please note that no accommodation will be provided for the above position. Please send your resume, along with a photo and authorization for the processing of personal data in accordance with GDPR 2016/679, to the following email address:, quoting the position you are applying for in the subject line.
Seniority level
* Mid-Senior level
Employment type
* Full-time
Job function
* Management and Manufacturing
Industries
* Hospitality
#J-18808-Ljbffr