Dietro un servizio perfetto c’è molto di più che la capacità di servire ai tavoli. E tu ne sei l’esempio: con la tua attenzione, premura, efficienza e professionalità. Mansioni: - Accogliere gli ospiti e accompagnarli al proprio tavolo - Presentare il menù e, su richiesta, fornire informazioni dettagliate - Prendere gli ordini di cibi e bevande con la massima accuratezza - Istruire i membri del team - Controllare la pulizia e la presentazione di stoviglie e utensili, segnalando eventuali problemi - Predisporre i tavoli e mantenere in ordine l'area di ristorazione Requisiti: - Esperienza come cameriere/a di sala - Conoscenze linguistiche: inglese e italiano fluenti (il tedesco è un plus) - Mentalità aperta - Attitudine al problem-solving - Empatia e integrità LADIN DOLOMITAN: An adora na buna saú por conësce de bones saus y le medemo vél por le sorvisc. Vëighete instës la norma de sciöche n bun sorvisc dess ester: ala perfeziun. : Inciaries: - Saludé y acompagné i cliënc pro süa mësa - Presenté le menü y forní informaziuns detaiades sce al vëgn damané - Tó sö apostaziuns dl mangé y bëre prezises - Istruí mëmbri dl team - Controlé la netijia y la presentaziun dles derzades y di tais y referí vigni problem - Organisé la desposiziun dles mëses y mantigní le salf di pasć nët Recuisic: - Esperiënza sciöche chelner o chelnera documentada - Lingać: conescënzes sigüdes tl inglesc y tl talian - Ester davert - Capazité da stlarí problems - Empatia y integrité Bones spëises zënza n bun sorvisc ne dess mai lascé la ciasadafüch. Porchël, sce te pënses che tö es chël che nes daidará fá deventé l’esperiënza di ghesć completa, spo nes confortunse da t’aldí.