• gestisce la mise en place
• affianca gli chef de rang durante il servizio in sala colazioni
• durante il servizio serale è responsabile del pass e delle comande
• si occupa di sbarazzare la sala, pulire e mantenere l'ordine
• manages the mise en place
• supports the chef de rang during the service in the breakfast room
• during the evening service he is responsible for the pass and the orders
• takes care of clearing the room, cleaning and maintaining order
• Contratto a tempo determinato da metà giugno ai primi di settembre, con possibilità di conferma per la stagione successiva da metà novembre circa fino a metà aprile
• CCNL Turismo
• Disponibilità full time da lunedì a domenica su turni, con n° 1 giorno di riposo
• Vitto e Alloggio (in condivisione)
• Fixed-term contract from mid-June to September 1st, with the possibility of being confirmed for the following season, which will start from mid-November to mid-April
• CCNL Tourism
• Full-time availability from Monday to Sunday on shifts, with 1 day off per week
• Sharing room and board
• Diploma/Laurea
• Italiano, Inglese, francese
• Esperienza di almeno sei mesi maturata nel ruolo
• Completano il profilo: serietà, orientamento al cliente, comunicazione, flessibilità e team working
• Diploma/Degree
• At least six months' experience gained in the role
• The profile is completed by: seriousness, customer orientation, communication, flexibility and team working